Bine ati venit pe site-ul www.accesoriicoafor.ro.
Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website, prezentate mai jos.
Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

OHP GENERAL S.R.L-D, denumita generic in cele ce urmeaza si OHP GENERAL , in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.accesoriicoafor.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si conditiile descrise mai jos, va rugam sa nu utilizati si sa parasiti acest site.

Conditii Generale

Comenzile se pot face telefonic sau online la numerele afisate pe site sau la adresele de e-mail.

Comanda minima este de 50 de lei cu TVA

Plata se poate face in avans prin ordin de plata sau virament bancar pe baza facturii proforme sau se poate face numerar la receptionarea coletului comisionarului care efectueaza livrarea (ramburs).

Livrarea se face prin curierat rapid in maxim 48 ore sau cu Posta Romana cu livrare in 3-5 zile lucratoare.

La comenzi sub 300 ron costurile de transport vor fi suportate de catre client (intre 17 – 25 lei in functie de greutate), la comenzi mai mari de 300 ron, cu greutate de maxim 5Kg, costurile de transport vor fi suportate de catre OHP GENERAL S.R.L-D. Pentru localitatile din afara zonei 1 se percepe o taxa de 1 leu per Km. In cazul expeditiilor cu Posta Romana costurile variaza intre 5 lei si 15 lei in functie de greutate si valoare (costurile sunt informative; pretul final se poate comunica ferm numai inainte de livrare).

Produsele comercializate de OHP GENERAL S.R.L-D au garantie conform normelor in vigoare.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Conform art. 7 alin 1 din OG nr 130/2000 clientii OHP GENERAL PROFESSIONAL au dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Returnarea produselor se face impreuna cu returnarea documentelor care au insotit marfa si se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea dar FARA A SE SOLICITA RAMBURS intrucat produsele trebuiesc mai intai verificate de departamentul nostru.

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier sau Posta Romana.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Returnarea contravalorii comenzii se face fara alte costuri doar in situatia in care plata se face prin transfer bancar. In cazul in care se doreste plata altfel decat prin transfer bancar (mandat postal, curier rapid, etc), cheltuielile si comisioanele privind returnarea banilor sunt suportate de catre client.

DACA ati beneficiat de transport gratuit, cheltuielile de expeditie suportate de catre OHP GENERAL S.R.L-D vor fi oprite din contravaloarea comenzii. Daca doriti recuperarea taxei de transport adresati-va Postei Romane sau firmei de transport care a incasat acesti bani.

Produsul defectat in perioada de garantie (folosit conform instructiunilor de utilizare si specificatiilor tehnice ale producatorului) va fi trimis catre OHP GENERAL S.R.L-D insotit de certificatul de garantie si o copie a facturii cu care a fost achizitionat. Remedierea defectiunii se va face in termenele si conditiile prevazute de lege sau produsul va fi inlocuit cu unul nou, fara costuri suplimentare pentru client, daca repararea nu este posibila. Termenul de reparare/inlocuire este de maxim 30 zile de la receptionare.

Toate preturile sun exprimate in Lei si contin TVA cu exceptia celor care sunt semnalate altfel.

Aplicabilitate

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile pe care OHP GENERAL S.R.L-D le detine si pentru care are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste website-uri (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate) precum si website-ul www.accesoriicoafor.ro vor fi denumite generic, in mod individual sau colectiv Site si/sau Site-uri incele ce urmeaza.

Drepturi de autor

OHP GENERAL S.R.L-D este autorul Site-urilor si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icons, fotografii, clipuri audio/video, samd sunt proprietatea OHP GENERAL S.R.L-D sau sunt licentiate de OHP GENERAL S.R.L-D pentru a fi folosite.

Licente de utilizare

OHP GENERAL S.R.L-D va acorda o licenta limitata pentru a accesa/vizita Site-ul, fara posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord din partea OHP GENERAL S.R.L-D. Aceasta licenta nu include:
– revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe Site;
– download-ul sau copierea informatiilor legate de conturi utilizator;
– utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.

OHP GENERAL S.R.L-D va acorda o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a va crea un hyperlink catre pagina home a Site-ului atata vreme cat acest link nu descrie OHP GENERAL S.R.L-D sau un partener/afiliat al acestuia de o maniera falsa, gresita sau depreciativa. Licenta acordata nu va permite utilizarea in cadrul acestui hyperlink a marcii OHP GENERAL S.R.L-D fara acordul prealabil scris al OHP GENERAL S.R.L-D

Continutul Site-urilor, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus,duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al OHP GENERAL S.R.L-D.

 Marci

Marca accesoriicoafor.ro este o marca inregistrata si este detinuta de catre OHP GENERAL S.R.L-D Domeniul accesoriicoafor.ro este detinut de catre OHP GENERAL S.R.L-D. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelui OHP GENERAL S.R.L-D, in forma directa sau ascunsa (de tipul, dar nu limitat la,meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a OHP GENERAL S.R.L-D este interzisa si se pedepseste conform legii. Utilizarea neautorizata a acestora revoca imediat licentele acordate de catre OHP GENERAL S.R.L-D, conform cu cele de mai sus.

Conditii de utilizare. Garantii.

Site-ul este furnizat de catre OHP GENERAL S.R.L-D si nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la accesoriicoafor.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, OHP GENERAL S.R.L-D fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. OHP GENERAL S.R.L-D nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. OHP GENERAL S.R.L-D nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site.Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.

Securitate

Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat OHP GENERAL S.R.L-D pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva,utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fii pedepsite conform legii.

Comunicari

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului respective, pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata,drepturile de proprietate intelectuala, ale OHP GENERAL S.R.L-D sau ale unor terte parti,si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. OHP GENERAL S.R.L-D isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati OHP GENERAL S.R.L-D si partenerilor/afiliatilor sai licenta/dreptul gratuit,ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce,modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, in toata lumea. Acordati dreptul OHP GENERAL S.R.L-D si partenerilor/afiliatilor sai de a utiliza numele pe care l-ati trimis inconjunctie cu informatia, daca acestia vor decide astfel. Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral OHP GENERAL S.R.L-D sau partenerii/afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

Minori

OHP GENERAL S.R.L-D nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. OHP GENERAL S.R.L-D poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati un Site o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Drepturi de proprietate intelectuala

OHP GENERAL S.R.L-D respecta drepturile intelectuale ale altora. Daca considerati ca munca dumneavoastra a fost copiata de o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam adresati OHP GENERAL S.R.L-D o notificare care sa cuprinda:
– semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa reprezinte pe posesorul dreptului de proprietate;
– o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost incalcate;
– o indicare a locatiei pe Site unde apreciati ca aceste drepturi au fost incalcate; adresa, numarul de telefon si adresa e-mail a dumneavoastra;
– o declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea in disputa nu a fost autorizata de detinatorul drepturilor, ale imputernicitului sau ale legii;
– o declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti detinatorul drepturilor sau actionati in numele sau.

Legislatie

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile calendaristice de la inregistrarea reclamatiei la sediul OHP GENERAL S.R.L-D. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerate competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul OHP GENERAL S.R.L-D

Link-uri utile:

www.anpc.gov.ro

REGULAMENTUL (UE) NR. 524/2013 AL PARLAMENTULUI SI CONSILULUI EUROPEAN :

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO

[ultimate_gdpr_terms_accept]