YS Park 339 pieptan profesional camel 18 cm

39.99 lei

Brandul japonez YS Park de instrumente de infrumusetare isi are originea in Tokyo, fiind creat in anul 1971 de catre inventatorul si stilistul Young Soo Park.

YS Park a fost prezent pentru prima data intr-un salon de infrumustare in Tokyo in anul 1971 de unde s-a raspandit pana la Londra in anul 1977 si astazi cunoaste o popularitate foarte mare in randul pieptenilor si accesoriilor stilistilor din 24 de tari.

Instrumentele in infrumusetare sunt prezente de 3000 de ani. In tot acest timp ele au ramas in formatele clasice, low-tech, realizand putine schimbari in tehnologie in ciuda modificarilor culturii, modei, obiceiurilor de lucru si tehnologiei.

Filozofia brandului YS Park ca lider in designul instrumentelor de par este sa obtina rezultate maximale cu efort minim, viteza, simplitate si economisirea resurselor naturale. YS Park oferta celor mai renumiti stilisti din Romania produse din urmatoarele categorii: piepteni si perii de par.

Beauty Industry Tools, born from a hair designer’s creativity, are made to be gentle to hair, people and with respect to the environment. – Young Soo Park

YS Park 339 pieptan profesional camel 18 cm poate fi folosit atat in saloanele de infrumusetare cat si pentru uz personal.

YS Park 339 pieptan profesional camel 18 cm este cel mai utilizat pieptan profesional.

Produs original

Tara de provenienta:

Japonia

 Va garantam ca toate produsele achizitionate de pe site-ul nostru sunt originale!

Call Now Button